A nyitott fejhallgató mennyire engedi ki a hangokat?
Figyelt kérdés
Tehát hogy mondjuk ha megyek az utcán, és hallgatom a zenét, akkor minden velem szembejövő ember hallja, vagy minden 2. kb. stb.? Tudom, nyilván nem lehet így megmondani, de egyébként olyan közepes hangerőn hallgatom általában, telefonról, nem bömböltetem. Vagy pl. ha buszon ülök akkor csak az hallja aki mellettem ül, vagy az egész busz? Nagyon szépen köszönök minden egyes választ!2013. okt. 23. 13:59
1/5 anonim válasza:
a nyitott az nem er semmit az egyesz utca es busz hallana a nyitottan vegyel csukottat ...
2/5 A kérdező kommentje:
Csukott nincs is, látom te is értesz hozzá ;)
Nyitott és zárt van, és nem kell rögtön lefikázni, mert nyilván az egész utca nem hallja, ez fikázás...
2013. okt. 23. 17:46
3/5 anonim válasza:
Szerintem ne tegyél fel kérdéseket ha megsértődsz a válaszon !
4/5 anonim válasza:
A nyitott fejhallgató eléggé kiereszti a hangot, de a zárt is képes erre, ha nem jó minőségű, vagy tényleg elég hangosan hallgatod, vagy éppen szemüveget kell hordanod, és ott keletkezik egy luk.
5/5 anonim válasza:
"Csukott." :D Ezért megérte megnézni ezt is!
Utcára, buszra zártat ajánlok, de sokkal inkább azért, hogy a külső zajok ne zavarjanak annyira!
Nyitott esetében ha emberi hangerővel hallgatod, akkor buszon max a melletted ülő hallja.
Nekem Sennheiser HD 520-as nyitott van irodában emberi hangerővel hallgatom és nem zavar senkit, max hangfoszlányok jönnek ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!