Miért nem indul az RGH-s XBoxom?
Múlthét csütörtökön lett RGH-zva az Xboxom, pénteken minden jól ment, szombaton is játszottam délután, de mikor este beakartam kapcsolni, nem indult, vagy fél órát próbálkoztam. Akkor olvastam, hogy valakinek akkor indul csak, ha kihül a gép, vártam én is, és tényleg beindult. Vasárnap is minden rendbe volt, akármikor indítottam ment. Most hétfőn reggel kapcsoltam volna be, de nem bootol, vagy fél órát próbálkoztam, volt hogy 10 percig is hagytam hátha, de semmi, újraindítottam. Fölhívtam aki RGH-zta, mondta hogy tápot, meg elektronikai eszközöket távolítsak el, mert zavarhatja a betett chipet, meg is tettem, de mégsem bootol. Még olyat is mondott, hogy ha 2 perc után sem indul, akkor húzzam ki a falból (kikapcsolás nélkül), és 5 mp múlva dugjam vissza, persze ez sem ért semmit.
Van valami tanácsotok hogy kelthetném életre?
Sajna csak a hétvégén megyek arra ahol a szerelő van, de addig is jó lenne vmi módot találni a bekapcsolásra.
Ezért kell a "Wadarr" által okosított gépet venni és nem lesz ilyen probléma,mondhatom nyugodtan hogy az országban a legjobb szakember + garanciát vállal a munkájára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!