Egy 82 cm-es LED tv-nél észre lehet-e venni a HD-ready és a Full HD tv közötti különbség felbontását? Ha igen mennyire? Mennyi a különbség?
1336x768 vs. 1920x1080
Uakkora felületen közel másfélszer akkora felbontás különbséget persze hogy észre lehet venni.
A nagyobb felbontásnál jóval több pixel adja a képet, ezért sokkal élesebb is az.
A fotók meg ráadásul olyan nagy felbontásúak manapság (10Mpixel<), hogy még a fullhd-t (ami ~2Mpixelnek felel meg) is többszörösen felülmúlják, úgyhogy még az is kevés hozzá.
Nos... nekem van egy 82 cm-es LED tv-m,DE nem tudom eldönteni hogy full hd vagy hd ready,mivel amikor rendeltem a tv-t és olvastam a tulajdonságait akkor full hd-t 1920x1080 pixelt írt, de amikor megvettem a használati útmutatója csak hd ready-t ír 1336x768-at!Direkt egy hd filmet töltöttem le,de nagyon gyönyörűen mutatta a filmet!
Belinkelem a tv-t amit vettem!
"DE miért fontos a Hz a tévéknél??"
Mert 50 Hz frissítés még elég szépen vibrál. Főleg ekkora méretben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!