Wwemort kérdése:
A navon plantium tabletemböl a file managerből a download mappát le töröltem véletlen mit csináljak?
Figyelt kérdés
nem birok semmit le tölteni és valahogy vissza lehet rakni S.O.S2013. okt. 20. 16:39
2/6 A kérdező kommentje:
Hiába
2013. okt. 21. 19:46
3/6 A kérdező kommentje:
Azt irja ki hogy letöltès nem sikerült
2013. okt. 21. 19:47
4/6 Vörösnefelejcs válasza:
Eggyel magasabb könyvtárból próbáltad létrehozni?
5/6 A kérdező kommentje:
Micsoda ?
2013. okt. 23. 15:37
6/6 Vörösnefelejcs válasza:
Hát ha kitörölsz egy mappát és újat akarsz csinálni, ugye, akkor nem abban a mappában (vagy azon a szinten) kell lenned, hanem eggyel magasabb, azaz felette egy szinttel levő mappában, különben nem tud mappát csinálni.
Bocs, nem tudom jobban elmondani. Mikor a gépemen könyvtárakat csinálok, vannak rajta a legnagyobbak, mint a saját gép, dok, desktop és az applikációk. Nekem ez a négy főkönyvtár van. A saját gépben van a Download. Ha letörlöm, akkor nem azon a szinten kell lennem, haenm a Saját gép könyvtárban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!