Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Mi kellene a kazetták átmásolá...

Mi kellene a kazetták átmásolásához, hogy itthon megcsinálhassam? Vagy javasolni tudnátok valakit, aki vállal ilyet? Köszönöm nagyon!

Figyelt kérdés
Szeretném régi kazettáim hanganyagát CD vagy MP3 vagy Pendrive-on hallgatni, mert a régi kazetta lejátszóm nyávogni kezdett :(

2013. okt. 19. 10:32
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem tudom merre laksz, de akár ingyen is megcsinálom Neked. Egyébként egy normálisabb magnódeck elég hozzá, A vonalkimenetét a pc vonalbemenethez kell kötni, és lehet felvenni.
2013. okt. 19. 10:38
 2/5 anonim ***** válasza:
Igen elég a megfelelő bemenetre vagy a hangkártyára kötni, egy kicsit időigényes feladat de megoldható, amúgy meg "régi kazetta lejátszón" ékszíjakat kellene cserélni és minden rendbe volna vele, pár 100 ft-ból javítható.
2013. okt. 19. 10:57
 3/5 anonim ***** válasza:
Hol lehet pár szár forintért venni ? Eddig a legolcsóbb 990 ft volt amit találtam. Amúgy engen is érdekel a probléma újfent...tudtommal jackdugós kábellel át lehet játszani számítógépre. Nekem az a gondom, hogy amikor egyszer kirpóbáltam, nagyon pocsék lett a minősége. Hogyan lehet jó minőségű hangot előállítani ?
2013. okt. 19. 13:14
 4/5 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm az eddigi válaszokat is! Hasznosak, bizony :)
2013. okt. 19. 13:52
 5/5 anonim ***** válasza:

kell egy jó deck.

aztán kell egy jó szoftver. pl soundforge

remélhetőleg a szalag nem romlott sokat, és megfelelő felvételt lehet csinálni.

Nem rég csináltam ismerősnek kazettát, meg bakelitet is.

2013. okt. 22. 10:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!