Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » A nintendó 3ds grafikája jobb...

A nintendó 3ds grafikája jobb vagy a psp grafikája? és melyik jobb?

Figyelt kérdés

2013. okt. 17. 17:07
 1/7 anonim ***** válasza:
A 3ds jóval újabb, természetesen grafikailag is jobb. Ennek ellenére én inkább PSP-t vettem, mert arra a játékok jobban tetszenek. Nekem ez a lényeg, nem a grafika.
2013. okt. 17. 18:56
 2/7 A kérdező kommentje:
3ds re milyen jó játékok vannak
2013. okt. 17. 19:24
 3/7 TaKy99 ***** válasza:

A 3DS a PS4-el és az XBox One-nal lesz egy kategóriában, ha megjelennek.

Itt vannak a legjobb eladások a 3ds-re: [link]

2013. okt. 18. 10:29
 4/7 anonim ***** válasza:

3#

Szerintem 3ds inkább a Vita val lesz 1kategória nem nagy konzolokkal

Akár milyen "nosztalgia" játékok vannak rá pl mario pokemon stb nagy konzolok szerintem a sz@rt is kitapossák belőle

2013. okt. 18. 14:07
 5/7 A kérdező kommentje:
és minecraft van rá?
2013. okt. 18. 14:59
 6/7 Krisipoke ***** válasza:

Nincs rá Minecraft, illetve nem tudom, hogy miért "nosztalgia" játékok ezek. Egyszerűen azért fogynak, mert jók. Ha azért nosztalgia, mert régi sorozat, akkor ennyi erővel a GTA5 is nosztalgiajáték.

Egyébként így van, a 3DS grafikája a jobb, de ahogy az első hozzászóló szintén említette, nem ez számít. Ugyanakkor én a 3DS-t választanám, mert annak a játékkínálata és funkciói tetszenek jobban, ugyanakkor van pár jó játék PSP-re is.

2013. okt. 19. 18:36
 7/7 anonim ***** válasza:

Igen gta5 ös is nosztalgia játék számomra

Bár mondjuk mario játékok bőven előbb voltak

2013. okt. 19. 21:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!