Vettem egy Ps3 Super Slimet, és Projektoros Nagyképernyős Tv-n játszom HD 1080 pixel. Az a bajom hogy mikor GTA 5-el játszom akkor azt veszem észre hogy nem folyamatos a kép, töredezik, olyan mintha szaggatna, de nem mindíg csinálja. Mi lehet a baj?
Figyelt kérdés
2 ps3-am van az ezelötti a fat,és az is ugyanezt csinálja, ezért vettem egy újat,akkor ez most normális?A Tv miatt csinálja, HDMI kábellel is megpróbáltam,de ott meg Folyamatosan látszik a képtöredezettség,mi lehet a baj?2013. okt. 16. 10:47
1/9 TaKy99 válasza:
Mi lehet a baj?
Mert 2006-os a hardver és egy 2013-as játékkal kifacsarták belőle a maximumot, sőt még annál is többet.
2/9 A kérdező kommentje:
Ne zavarjon hogy a Ps3 Super Slim a legújabb verzió, 2012-2013... A Fat, az igen, az a legelső Ps3, de a Super Slim a legújabb, azon akkor miért nem folyamatos a kép azt mondja el nekem valaki?
2013. okt. 16. 11:47
3/9 TaKy99 válasza:
Nem zavar. Mert attól, hogy olcsóbb kisebb, kevesebbet fogyasztó alkatrészekből szerelték össze, attól még a tudása ugyanaz, mint a 2006-os hardvernek. ;)
Persze pár mazsolát meg lehetett etetni, hogy az új az jobb :)
4/9 A kérdező kommentje:
Oksa, köszi a választ :) Akkor magyarán mondva minden ps3 ilyen, és ez normális? Ezekszerint... :)
2013. okt. 16. 12:11
5/9 anonim válasza:
én 1080i be tolom nekem ilyen nem volt csak olyan h pl gyorsan mész kocsival és befordulsz a sarkon erre felbukkan 1 posta láda v valami
6/9 A kérdező kommentje:
Hát de épp ezaz, másnak érdekes hogy nincsen ilyen, akkor nekem miért van?!?!?! Annyira idegesítő! Mivan átok van rajtam vagy mi a fuck? De magyarázza már meg valaki, vegyek egy másikat megint, az új helyett, ez tökre röhelyes! Az is ezt fogja csinálni tök mind1 milyen ps-t veszek, érted mit mondook, mondja már meg valaki, miért képtöredezett a kép? Miért megy ilyen furám, és miért csak kb nekem???????????????????????
2013. okt. 16. 15:05
7/9 anonim válasza:
Azért vettél ujat mert szagatott?
Próbálj meg új gyorsabb HDMI kábelt venni.Lehet az a baj.
Vagy karcos a lemez?
8/9 kriszt955 válasza:
őőőh elárulnád hogyy a Blu-ray lemez hogyan karcolódik? max maszatolódik de azt olyan szépen lelehet róla törölni ezért is szeretem :) hát ha kőrzőbel karcolgatják askkor elhiszem xD
9/9 A kérdező kommentje:
Csak segítségül leírom, ha esetleg ugyanabba a problémába esne mint én, megkérdeztem az egyik haveromat, akinek X-boxja van, és azt mondta hogy Winchester szóval HDD ami nekem 12gb, és ezért szaggat, mert kevés neki, ami normális ezesetben, de ha olyanyira zavar valakit a szaggatás mint engem akkor Nagyobb HDD-re van szüksége, 250 már elég hozzá hogy behozza a nehéz dolgokat :)
2013. okt. 20. 14:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!