Az XBOX360 Arcade minden XBOX360 játékot visz?

Figyelt kérdés
Pl. GTA IV,Call of Duty Modern Warfare 2!
2009. nov. 10. 21:15
 1/9 anonim ***** válasza:
Persze, nekem is olyan van, és visz mindent. Az x-box Ugyan az, csak az Arcade ban nincs hardver, meg netezés...
2009. nov. 10. 21:31
 2/9 anonim ***** válasza:
Többiben sincs netezés...
2009. nov. 10. 21:32
 3/9 anonim ***** válasza:
0%
x360 minden x360as játékot visz csak az arcadebe asszem memória kártya van nem pedig merevlemez és nincs hdmi meg a vezérlő is vezetékes
2009. nov. 10. 21:58
 4/9 anonim ***** válasza:
Vezértlő nem vezetékes, és ha van hardver, akkor tudsz vele neten keresztűl több emberrel játszani, netezni, ezt fizetni kell sajna... csakhogy tisztába legyetek a dogokkal... Nekem van Arcadeom 1 éve vettem...256MB-s memoriakártyával...
2009. nov. 10. 22:01
 5/9 A kérdező kommentje:
Akkor most nem baj ha olyat veszek csak mert olcsóbb mint a többi?
2009. nov. 11. 11:26
 6/9 anonim ***** válasza:

Xlive egy évre 9000 ft ami nem nagy pénz

egyszerűen: az Arcade futtat minden x360as játékot? : igen

2009. nov. 11. 11:49
 7/9 anonim ***** válasza:

"A kérdező kommentje:

Akkor most nem baj ha olyat veszek csak mert olcsóbb mint a többi?"

A GTA IV-vel azért lehetnek gondok, mert a vinyómentes x360-oknál előfurdul, hogy a az épületek késve jelennek meg

http://www.youtube.com/watch?v=4_e6NZJ-APs

Meg például a Forza Morosport 3 miatt is jobb lenne a vinyós,, mert az két lemezes, és a második lemezt fel kell telepíteni. Ha nincs vinyód akkor nem tudod és így 100 autóval és egy pár pályával kevesebb lesz a játékban.

És a jövőben egyre több játék fog szerintem igy megjelenni. 2006-ban még okés volt az Arcade pakk, de ma már nem igazán jó választás.

2009. nov. 12. 21:40
 8/9 A kérdező kommentje:
Ok kösz! Mostmár mindegy mert inkább egy PS3 Slim-et veszek (120 GByte-osat)
2009. nov. 13. 12:50
 9/9 anonim ***** válasza:

Arcade-ról PS3-ra váltani és az is 120 gigás azigen am az xbox abszolut megéri az árát ha van egy rakás pénzed kidobni játékra akkor vegyél PS-t mivel én az életbe nem költenék több 10k-t game-re ezért én az xboxot választanám mert ehhez ingyen letölthetek játékokat és nyomathatom és több játék is van hozzá mint PS-hez am összehasonlításban jobb az xbox itt egy video róla:

http://www.youtube.com/watch?v=LKWp_muw2Gk&annotation_id=ann..

2009. dec. 13. 16:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!