Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Milyen lemezlejátszót vegyek?

Milyen lemezlejátszót vegyek?

Figyelt kérdés
Szeretnék lemezlejátszót venni, nézelődtem is már a neten, de nem igazán tudom így meitélni melyik lenne jó. Zenehallgatásra kell, nem csak dísznek. Valaki ért ehhez jobban?:)

2013. okt. 14. 23:39
 1/4 anonim ***** válasza:

Na most valamit azért tisztázzunk. A lemezjátszóról az embernek a bakelit lemezek jutnak eszébe, amiket manapság már nem nagyon használnak.

Vagy cd lejátszóra gondoltál?

Mindenesetre linkelek egy oldalt ezt azért szeretem mert az áruk részletes ismertetésén kívül vannak vásárlói vélemények is, amiket érdemes elolvasni.

Aztán ha kiválasztottál egy típust akkor üsd be a keresőbe és nézz szét mindenhol.

Én így jöttem rá gáztűzhely vásárlásnál, hogy, amit kinéztem és azt hittem frankó valójában egy hulladék.

[link]

2013. okt. 14. 23:49
 2/4 anonim ***** válasza:
Vegyel ilyet : [link] , omnitronic bd-1350 , ortofon omb-5 pickuppal , 12eFt-ert adom :)
2013. okt. 15. 07:54
 3/4 A kérdező kommentje:

Nem cd lejátszóra gondoltam. Konkrétan bakelit lemezre, igen. És van manapság is használható.

Második. Ez működik is?

2013. okt. 15. 21:44
 4/4 anonim ***** válasza:
Persze,hogy működik,csak végre sikerült tűt vennem a Technics lemezjátszómba,igy ez feleslegessé vált.
2013. okt. 15. 21:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!