Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Szerintetek mit érdemes venni...

Szerintetek mit érdemes venni leginkább?

Figyelt kérdés

Vagy egy újabb számítógépet(asztalit),

Vagy egy xBox 360-at.

A számítógép azért jobb mert több mindenre lehet használni de még a játékok között is többet tudok vele játszani.

Az xbox meg azért mert nem igazán számít a terhelés meg a játékok igénye így bármennyi és viszonylag ...viszonylag... abszolút tökéletesen futna rajta minden (SZERINTEM)

Nemtudok dönteni... Na voksoljon ki mire akar de indoklást is kérek!

2013. okt. 14. 20:29
 1/4 C5AJ3A válasza:
Számítógépet vegyél,ahogy azt te is elmondtad több mindent lehet csinálni rajta, és nem kell folyton tölteni .Ammugy a te helyedben számítógépet vennék
2013. okt. 15. 19:22
 2/4 anonim válasza:
Én inkább xbox one-t vennék majd ha kijön annak szerintem több értelme van vagy egy nagyon komoly gamer pc-t
2013. okt. 16. 19:28
 3/4 anonim válasza:

Xbox!

Az árt is nézd.

Veszek egy Xboxot amin minden játék (vagyis ami xbox játék) megy 60e és veszek egy Pc-t amin minden játék megy 200e.

Azért van különbség.

Szval Xbox 360 vagy ha megvárod akkor Xbox One

2013. okt. 16. 19:32
 4/4 anonim ***** válasza:
Xbox 360 kinecttel. Én vettem gépet is meg Xboxot is, de bevallom a gép alig volt azóta bekapcsolva... Az Xbox szórakoztatóbb. Meg hát olcsóbb is mint egy olyan gép amin normálisan mennek az új játékok is.
2013. okt. 17. 07:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!