Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Pár hülye xboxos Kérdés?! (RGH)

Pár hülye xboxos Kérdés?! (RGH)

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Most fogom rghztatni az xboxot(slim),és lenne pár kérdésem.Mik azok a GOD játékok?Azokat csak a belső memóriára lehet tenni?Mivel nekem csak 4gbos az xboxom,ezért sok nem férne rá,viszont van egy jó nagy HDDm,és arra nem lehet tenni?

2013. okt. 13. 22:57
 1/2 anonim válasza:
A GOD játékok csak JTAG/RGH-s gépeken működnek. Tehát ezt a jelzőt kell keresned a játékoknál :) Hát a 4 giga az sajna tényleg egyáltalán nem sok, viszont ha van egy jó nagy HDD-d,akkor arra tudsz rápakolni játékokat és futtatni. Viszont ahhoz hogy észrevegye a gép, fat 32-re kell leformáznod és azt hiszem az xboxon keresztül is le kell formázni talán... de ebben hirtelen nem vagyok biztos. Nekem eleve van benne egy 320 gigás winyo, így még nem kellet azzal törődnöm, hogy mi hogy van külső winyon keresztül. De nem sokára nekem is szükségem lesz + HDD-re... ami fontos, hogy jó helyen csináltasd meg a géped.
2013. okt. 14. 16:43
 2/2 anonim ***** válasza:
Elöttem szólót, hogy kicsit pontosítsam, nem muszáj ezeket keresned, mert magad is át tudod tenni godba :)
2013. okt. 16. 12:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!