Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Sony Xperia Z Tablet tulajdono...

DreamyGirl kérdése:

Sony Xperia Z Tablet tulajdonosok és/vagy hozzá nagyon értők. Üvegtörés? Frissítés?

Figyelt kérdés

Leginkább zenét hallgatni, netezésre, filmek nézésére tervezem használni. Amolyan laptop-helyett-az-úton módon, de még nem döntöttem végleg mellette, és gondoltam nálam okosabbak tudnak válaszolni a kérdéseimre.

1. Olvastam tesztet róla, de nem tudom mennyire kell félteni az üveget. (Fórumon olvastam, hogy az S-nek 40 cm esés után megrepedt) Nyilván nem akarom dobálni, de ha pl. esek én sem vagyok ütésálló... Valaki tud infót az üvegről? Hivatalos vagy saját tapasztalat. Törésteszt valahol?

2. A SIM-es verzió akkor is használható, ha nincs bent kártya valamiért? (Úgy értem a netet leszámítva minden megy rajta)

3. Netmegosztás megy róla?

4. Már az android frissebb verziójával (4.2.2) hozhatom el a boltból, vagy 4.1.2-vel adják továbbra is, és nekem kell frissítenem?

(A frissítéshez kell sz.gép, vagy útközben is megoldható?)

Mivel Sony-val még nem volt dolgom véleményeket/tapasztalatokat szívesen olvasok.

#Sony #Xperia Z Tablet
2013. okt. 12. 00:23
 1/3 anonim ***** válasza:

Párra válaszolok, aztán a többire majd olyan, akinek van ilyen tablete.

2. Sim nélkül is használható, a net kapcsolatot nyilvánvalóan wifin keresztül kell ilyenkor intézni, avagy Bluetooth-on, attól függ... de net kapcsolat nélkül is használható, szóval igen, jól gondolod a netet leszámítva ugyanúgy használható rajta minden, ami nem igényel net kapcsolatot, pl. film, zene lejátszás; játék stb.

3. Net megosztás az android verziójától függ, 4.0 s a felett meglehet osztani a netet wifin vagy bluetooth-on keresztül, mivel a készüléken min. 4.1-es verziószámú android van, így a válasz igen, meglehet osztani róla a netet.

4. Erre az a bolt tudja megmondani a választ, akitől vennéd, érdeklődj náluk.

A Sony tabletei tudtommal OTA-n keresztül nem tudnak frissíteni, így igen, kell hozzá számítógép.

A Z-ben nem hinném, hogy csalódni fogsz, túl sok panaszt nem olvastam még vele kapcsolatban.

2013. okt. 12. 09:24
 2/3 anonim ***** válasza:
Kettő sony telefonom volt, egyikkel sem volt baj. A tablet z ha jól tudom a vízállóság mellet törésálló is ha jól tudom.
2013. okt. 12. 10:09
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
2013. okt. 12. 11:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!