Tudnátok ajánlani olyan monitort, amelynek a fekete színvisszaadása "igazi" fekete?
Lényeges lenne, hogy a színek is gyönyörűek legyenek, illetve a feketéje is. Láttam már olyan monitort, amely a képernyő sarkainál "világít" (ez fekete témánál észrevehető).
Köszönöm!
Igen nagy szakértő lehet az, aki benyögte, hogy "led monitor". Inkább az lenne a minimum, hogy az IPS elhangozzon, mint alap. Jómagam pár éve egy HP LP2475-öst vettem, és ahogy néztem, lehet megbízható helyről most használtan venni, jóval olcsóbban, mint amennyibe nekem került (és már én is használt áron vettem, igaz, bármennyire is fura, mégis új volt): [link]
Ki merem jelenteni, ezzel nem lőhetsz mellé. Múltkor volt egy a hardveraprón 35 ezerért, ha van időd, várhatsz olcsóbbra, de sokkal alább ne add a minőséget, és ne ugorj bele egy TN-paneles LED-es vacakba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!