Melyik éri meg jobban? Razer Kraken (mikrofon nélküli) vagy Razer electra?
Figyelt kérdés
E közül a kettő közül melyik érné meg jobban és miért? Esetleg valami jobb Fejhallgató hasonló árban? (Gaming)2013. okt. 11. 17:48
1/5 alfamate89 válasza:
Véleményem szerint Kraken. Nagyobb érzékenység, elvileg nagyobb sávszélesség. Árban ugyan ott vannak. Electráról azt olvastam, hogy inkább tuc-tuc zenéhez jó. Én is razer párti vagyok, de azért ajánlom figyelmedbe ezt a kérdést:
http://www.gyakorikerdesek.hu/elektronikus-eszkozok__egyeb-k..
2/5 A kérdező kommentje:
és az ott említett superlux termékhez például már kellene egy jobb minőségű hangkártya is?
2013. okt. 13. 09:44
3/5 alfamate89 válasza:
A jobb minőségű hangkari minden esetben ajánlott!
4/5 anonim válasza:
Azért ne szálljunk el a Superluxtól vagy Beyerdynamic-tól mert semmivel nem tudnak többet mint a Razer. A Razer termékei elsősorban játékokhoz készülnek ebben bizony mérföldeket vernek a Superluxra vagy a Beyerdynamicra, de a Steelseries vagy a Roccat termékei is sokkal jobbak. Gamer fülesekben ez a 3 márka a Razer, Steelseries és a Roccat a legjobb. A profik is ezeket használják szinte kivétel nélkül nem pedig Superluxot vagy Beyerdynamicot. Zenében nem tudom mennyivel lehetnek jobbak (ha jobbak egyáltalán) a Super vagy a Beye termékei, de a Razernek is nem egy hi-fi hangzású fülese van. Szóval a név mellé a minőséget is megfizeti az ember ha Razert választ. Mindegy, hogy az Electrát vagy a Krakent választod jól jársz velük. Jobban mint a Super vagy a Beye termékeivel.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm az érvet.
2013. okt. 26. 07:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!