Tudtok ajánlani olyan Blu-ray lejátszót amin van scart vagy audio+video rca kimenet?
Tehát még képcsöves tévém van, de akarok venni egy úgy Dvd lejátszót, mert a régi bekrepált.. A lényeg az, hogy olyan lejátszót akarok venni, amit még tudok használni a képcsöves tévémmel, de ne legyen elavult ha majd veszek egy Full-HD TV-t.
Ja és ami a legfőbb szempont, hogy minél olcsóbb legyen! Mondjuk valószínűleg LG-t választanék, mert az mindent lejátszik, a hátránya viszont az, hogy a gar. idő után a legtöbb elromlik...
Sztem is lgt vegyél.
"a gar. idő után a legtöbb elromlik"
Az lg esetleg 10év után...
Pl. az én 10éves első lg dvdíróm (4082B) még most is jól működik, de az 5éves másik íróm, és asztali lejátszóm is szuperál, úgyhogy ez barokkos túlzás!
De ha gondolod, akkor vehetsz másik márkás sz.art, amelyik pl. meghal az udf lemezektől (ami pedig egyre gyakrabban előfordul a filmek 2gigánál nagyobb mérete miatt).
Ezekben biztosan van kompozit (rca), de a többit nem néztem.
Itt a lista is, ha továbbiakat is át akarod böngészni.
Kösz!
" "a gar. idő után a legtöbb elromlik"
Az lg esetleg 10év után... "
Hát, legalább 3 példát tudnék mondani (családon belül), hogy az LG dvd lejátszó tönkrement a garancia idő után.. Pl az enyém azt csinálja hogy nem érzékeli a lemezt ha berakom, max a 20. próbálkozásnál..
Bár remélem csak rosszat fogtam ki, és a következővel nem lesz gond, úgyhogy mindenképpen LG!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!