Lehet ilyen erős a mágnes a hangszóróban?
Kérdező, attól ok nélkül belém kötöttél, meg föl-alá megsértődsz, a kérdésed még egy hatalmas nagy primitív butaság, csak úgy mint a válaszaid, ami sem józan paraszti észre, sem egy alap logikus gondolkodásra, sem egy általános iskola 7. osztályos szintjére nem vall... Nem szoktam kötekedni mert nem érdemes, főleg gyik-en, de mikor ad az ember egy normális választ, és valaki hiszti kedvében megsértődik rajta :D:D nagyon felbosszant. Fel nem tudom fogni az ilyeneket. Bár még ha a 70-hez közeledő nagymamám mondja, hogy a telefon "sugároz", a TV vakít, oké, nem a 21. században nőtt fel.
De hogy a mágnes megfájdítja az ember fejét... :D könyörgöm....
A kérdés emberi hülyeségre utaló mivoltja miatt talán picit tényleg bunkó hangneműnek tűnhet az első hozzászólásom, de egyáltalán nem állt szándékomban, semmilyen szinten megbántani, lenézni bárkit, vagy bárkinek a bármiét.
De csak az első...
Onnan vettem, hogy általános iskola 7. osztály fizika tananyag a mágnes, ahol ha figyeltél volna, legalább egy olyan kép kialakult volna benned a dologról, hogy ez fel sem merül benned.
Akárhányszor leírod hogy osztom az észt, semmi olyat nem írtam ami konkrétan baromság, ellenben a te kérdésed... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!