Playstaton 3at szeretnék venni és ehhez kéne egy kis segítség, hogy milyen fajta, hány gigabájt, hol vegyem?

Figyelt kérdés

főleg játékra pl: modern warfare3, far cry3, hasonló belső nézetű játékok, meg film nézésre használnám.

Meg olvastam valami olyasmit hogy netezni lehet rajta meg PSN, ezeket valaki legyen szíves leírni nekem részletesen, hogy hogyan működik meg milyen lehetőségek vannak.

köszönöm

2013. okt. 7. 16:31
 1/3 anonim ***** válasza:

[link]

én itt vettem, de jó bolt még a Gameshop/konzolvilág (egy cég végülis), konzolokszervize, platinumshop

Ajánlom, hogy merevlemezeset vegyél (tehát ne a 12 gigásat), mivel szükség lesz a helyre, gta V pl. 8 gigát telepít (bár ez kivételes, de bizonyos játékok akkor is raknak fel adatot bőven).

PSN a PS3 online rendszere. Csinálsz egy felhasználót, aztán ezen keresztül multizol. Előfizethetsz PS+-ra, ami ad "ingyen" játékokat (igazából csak bérled, mivel ha letelik a PS+ újra elő kell fizetni, hogy játszhass velük) és kedvezményeket az online boltból (onnan tudsz venni játékokat és DLC-ket, mint pl. az új pályákat codhoz).

Gépen lehet netezni, de azt ne hidd, hogy olyan lesz, mint PC-n. Arra jó, hogy néha 1-2 oldalt megnézz, de am. elég.... szar.

2013. okt. 7. 17:38
 2/3 A kérdező kommentje:
köszönöm a választ. az érdekelne még hogy melyik fajtát vegyem, mer ugye van a vastag a vékony meg a nagyon vékony(ha jól tudom). Melyikre nem jellemző hogy elromlik? mert úgy hallottam, hogy a vastag az könnyebben romlik el...
2013. okt. 7. 20:29
 3/3 TaKy99 ***** válasza:

Újat, garanciával csak Superslimet kapsz. (65 ezer körül jár az a 500-as alapgép egy kontrollerrel)

Használtan meg Slim-et érdemes venni. Minimum 250GB-ost...

(Az alapgép egy kontrollerrel olyan 40-50 ezer körüli + a kontrollerek (5-8e/db) és egyéb kiegészítők pl. Move 10-15e)

Fat-ot (vastagot) nem ajánlom, mert típushibás (Sárga led)

és sok olyan van a piacon amibe leheltek egy kis életet, hogy gyorsan eladják... (ezért is találhatsz olcsón 25-35e körüli áron.)

A PS Plus-ra meg érdemes előfizetned, mert pl írtad a FarCray3-at amivel szeretnél játszani, azt a szeptemberi listán meg is találod. (Azaz nem kell külön megvenned)

2013. okt. 8. 08:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!