Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Tartósság? Saját tapasztalatok?

Csinibuci kérdése:

Tartósság? Saját tapasztalatok?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Gondolkodom hogy kintről rendelek egy skullcandy hesh 2-t mivel itthon roh@td drága. Nem akarok olyat venni ami esetleg rossz ugyhogy gondoltam megkérdezem hogy mennyire tartós illetve vannak e saját tapasztalatok? Ha valakinek van ilyenje és megosztaná mit gondol róla elmondhatná nekem. A válaszokat előre is köszi!

2013. okt. 7. 16:00
 1/2 anonim válasza:
Nekem egy piano black van, eleinte fura volt, de azóta megszoktam, lassan egy éves lesz. Én szeretem, jó hangja van nagyon és eddig a tartóssággal sem volt baj. Ja és nem itthon vettem, hanem igaz, magyar nyelvű áruházból, de asszem Ukrajnából hozták, az itthoni árak, majdnem feléért 13k forintért.
2014. jan. 15. 14:33
 2/2 anonim válasza:
Én is hasonló körülmények közt vettem csak 2 éves. NAgyon szeretem
2015. máj. 10. 13:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!