FaT4L 3RROR kérdése:
Régen flashelt xboxon, el fut egy új eredeti játék (GTA V)?
Figyelt kérdés
Van egy flashelt xboxom, amit rég nem használok, mert vettem egy PC-t, de mivel a gta 5 még nm jött ki pcre én meg nem bírok várni, ezért meg szeretném venni xboxra. Baj lehet abból hogy rég a flash rajta? De olyan megoldást nem szeretnék, hogy a flasht leszedjem róla.2013. okt. 6. 22:14
1/4 anonim válasza:
Eredetihez minek flash? Berakod és megy.
2/4 anonim válasza:
A GTA 5 két lemezes. A telepítő lemez egy új dashboard-ot tartalmaz, ami felfrissíti a box-on lévőt. Talán erre gondoltál?
3/4 A kérdező kommentje:
Igen, erre gondoltam, de akkor a flash nem lesz érvényben?(tudom hülyén fogalmaztam, de nem jut más az eszembe.)
2013. okt. 8. 17:59
4/4 anonim válasza:
Nálam befrissítette a Dashboard-ot, és utána ugyanúgy tovább elmentek rajta a másolt játékok is. A Live-ra nem megyek fel még az eredeti GTA 5-tel sem, ha módosított gépen játszom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!