Mit tegyek? Többi lent.
Figyelt kérdés
A lemezjátszómon (hordozható) van egy vonalkimenet vagy mi (5 tűs DIN csatlakozó) amire rá szeretném kötni az erősítőmet. Az átalakítót megcsináltam, de amikor rákötöttem teljesen halk volt. Ez minden egyes a házban lévő erősítővel így megy sőt a fejhalgatók tök süketek. Lehet valamit tenni ellene?2013. okt. 6. 17:24
1/4 anonim válasza:
Feltételezem, h dinamikus pick-up-pal bíró lemezjátszót halásztál elő. Nos, ennek mV nagyságrendű kimeneti feszültsége van, ráadásul RIAA korrekción kell átesnie a hanghű visszajátszáshoz. Tehát egy aktív RIAA korrektort kell a lemezjátszó ás az erősítő közé iktatni. Régen a komplett erősítők - amik nem csak végfokok voltak - tartalmazták ezt a bemenetet. Oda csak a dinamikus lemezjátszót volt értelme csatlakoztatni.
2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ! A régi 2.0 pc hangszóróm végűl elfogadható hangerőt tudott produkálni. Bár egy pont után már nem tudja tovább erősíteni, de mindegy ez átmenetileg jó így is :)
2013. okt. 7. 18:21
3/4 anonim válasza:
Nincs phono bemeneted? Az lenne a lemmezjátszóé.
Ha nincs, ahogy írták, riaa korrektor, 1-2 ezer forint.
4/4 A kérdező kommentje:
Nincs phono bement. A beépített erősítőt fogom használni továbbra is. IC-s de szépen szól, csak kíváncsi voltam egy másik erősítőn hogyan fog menni.
2013. okt. 8. 20:30
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!