DVB-T tuneres /szabadon fogható adásokra alkalmas/ médialejátszóval hogyan tudnék olyan csatornáról felvenni műsort, ami nem tartozik bele a 7 ingyenesbe?
Tehát úgy értem, hogy úgy szeretnék vele felvenni, mint ahogy annak idején pl. egy sima VHS-sel/videóval csinálta mindenki. Rá van kötve a TV-re bármilyen kábellel, és simán veszek azokról az adókról, amik nekem vannak. /A 7 ingyenes nincs, mert nincs tetőantennám. Illetve úgy vannak, hogy szolgáltató által kábelen, sok más fizetőssel együtt./
Természetesen nem gáz, ha nem HD minőségben veszek, mivel nem is HD adókról van szó, és nem is ez lenne a cél. Csak érdekelne, hogy meg tudnám-e ezt valahogy oldani?
Szia!
A régi videókban is volt analóg tuner,használathoz le kellett hangolni rá a csatornákat és onnan rögzített.Neked a tv szolgáltatód által sugárzott adás szabványának megfelelő beltéri egységet kell használnod.Általában ezt a szolgáltató is tud neked biztosítani.
"De úgy értem a dolgot, hogy ha nem lenne benne semmilyen tuner. Mert gondolom, a régi videómagnókban sem volt, és mégis lehetett vele felvenni..."
De volt.
Freedline: szóval akkor ha nekem pl. kábelről jön az adás, és DVB-C tuner kell hozzá, de a médialejátszóm DVB-T tuneres, akkor akárhogy is kötöm össze /pl. ahogy annak idején a sima videómagnót a TV-vel/, semiképpen sem fogok tudni vele felvenni?
Amúgy köszi a NORMÁLIS választ. :);)
Értem, köszi! :)
Bár már feltettem a kérdést újra másik topicban /hátha ezt már nem nézitek meg ismét/, de azért itt is megkérdezem. DVB-T tuner egy sima DVD- vagy Blu-Ray-felvevőnél sem jó nekem, hanem ahhoz is kizárólag vagy DVB-C vagy DVB-S? /kábelen kívül még T-Home-ról jön nálam az adás/
Mindegy hányszor és hány helyen kérdezed.
Kábelhez C tuner. Műholdvevőhöz S.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!