Ps3 vagy Xbox szerintetek melyik a jobb és miért?

Figyelt kérdés
Az lenne a kérdésem ha kisütik akkor utánna a játékot csak letöltöm ki írom egy DVDre és olvassa is majd a konzol? Vagy hogy működik? Véleményetek szerint melyik a jobb? Ps3 vagy Xbox? Most szeretnék venni egyet és nem tudom melyiket vegyem.
2013. okt. 6. 11:08
 1/3 anonim ***** válasza:
Volt, pontosabban még megvan a ps1 csipelve soha semmi probléma. A ps3-at nem ismerem. Volt xboxom fleselték kb fél év behalt-->szerelő csipelték --> kb egy év megint behalt ---> kuka.
2013. okt. 6. 11:20
 2/3 anonim válasza:

"Az lenne a kérdésem ha kisütik akkor utánna a játékot csak letöltöm ki írom egy DVDre és olvassa is majd a konzol?"

- Csak abban az esetben hogyha valamilyen chip vagy softmod található a konzolban/konzolon.

"Véleményetek szerint melyik a jobb?"

- Egy PS3-mat összehasonlítani egy Xbox-al butaság. Az Xbox egy egyel régebbi generációs konzol. A PS3-mat az Xbox 360-al lenne érdemes összehasonlítani.

"Most szeretnék venni egyet és nem tudom melyiket vegyem."

- Xbox-ot vegyéél. A retro kedvéért. :3

2013. okt. 6. 11:27
 3/3 A kérdező kommentje:
na nekem ez megint új és bocsi de xbox 360at akarok nem sima xbox-ot.
2013. okt. 6. 13:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!