Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Szeretnék általam kreált...

Szeretnék általam kreált HANGFALAT építeni magát az elektronikai részét nem teljesen értem szóval miféle elektronikus cuccok kellenének bele hogy rendesen szóljon! és miféle építési dolog kell hogy rendesen szóljon?

Figyelt kérdés
Előre is köszönöm a válaszokat
2009. nov. 8. 19:20
 1/6 A kérdező kommentje:

[link]

itt nézelődtem mi kellene bele ilyen hogy hangváltó az minek bele ha pl tennék bele??

2009. nov. 8. 19:24
 2/6 anonim ***** válasza:
Nem akarlak elkeseríteni de annyire az alapok hiányával nem érdemes nekifogni mert nem lesz belőle semmi legfeljebb egy csomó pénzed megy rá fölöslegesen, inkább vedd meg boltban. Az működik és viszonylag jól szól.
2009. nov. 8. 20:38
 3/6 anonim válasza:

Ha komolyan gondoltad a dolgokat, akkor vedd fle velem a kapcsolatot msn en vagy e-mailban

msn/e-mail: d.a.n.e@freemail.hu

2009. nov. 8. 20:47
 4/6 A kérdező kommentje:
azt se tudom hogy hogyan álljak hozzá látok kapcsolási rajzot de azon pl mit nézzek vagy akármi mert hangfalat kábelt faanyagot szigetelőt borítás talpazatot csatlakozókat meg tudnám venni ha név szerint meg van meg minden csak maga a kapcsolás szóval ha úgy vesszük 80%-át tudom... úgy hiszem
2009. nov. 9. 21:12
 5/6 anonim ***** válasza:
Szerintem hallgass meg pár olyat, ami kb annyiba kerül, mint az anyag kerülne, aztán dönts...
2009. nov. 12. 19:18
 6/6 anonim ***** válasza:

Az elektronikus eszközök/berendezések közül az egyik legnehezebb dolog a hangfal építés!!! Ha ki is tudod számolni pontosan az elektromos jellemzőket, akkor sem biztos, hogy jól fog szólni, mert sok más dolog is nagyban befolyásolja az eredményt. Nem mindegy, hogy mekkorák a hangszósók méretei, nem mindegy mekkora a doboz térfogata, nem mindegy hogyan helyezed el a hangszórókat a dobozban, nem mindegy hogyan szigeteled a dobozt; és még lehetne sorolni...

Ha elektronikával akarsz foglalkozni, akkor kezdd inkább egyszerű áramkörök építésével! Építs kezdetben pl. LED-es villogókat, kisebb (2-3W-os) erősítőket, majd ehhez hangszínszabályzót és ilyesmit! Ezekkel sok tapasztalatot lehet szerezni, és ami (talán) a legfontosabb SIKERÉLMÉNYt. Olvass (akár könyvekből, akár itt a NET-en) sok szakirodalmat és áramköri leírásokat! Ez egy szép és hasznos hobbi.

Sok sikert!

2009. nov. 13. 08:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!