Melyik a jobb , és melyiket érdemes megvenni?
A kulonbseg a mobilinternet kepesseg vagy nevezzuk 3/4G-nek. Rajtad mulik, hogy fogod e hasznalni. Ehhez ugye kell egy elofizetes a szolgaltatonal, kapsz egy sim kartyat es tudsz netezni. Dontsd el
hogy a nagyobb tarhely e a fontos vagy a folytonos online kapcsolat. Amugy a ket eszkoz a beepitett A-gps en kivul semmiben nem kulonbozik, ugyanolyan gyorsak meg minden ugyanaz.
Egyáltalán nem értem a kérdésed de szerintem mások sem:
Felírtál 2 Ipad-et Retinásat amin most azért gondolkodsz hogy cellular vagy sem őszintén a cellular egy kis szerkezet aminek köszönhetően ha van kéznél egy NanoSim és netán internet is van rajta nem csak a szobádban maszturbálhatsz de ha viszed magaddal az ipad-et nem is tudom a szabadba akkor ott is megteheted
A Sima meg csak a wifi-s helyeken működik vagyis csak a t-mobile és egyéb más ingyenes wifi helyeken maszturbálhatsz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!