Ez a fülhallgató mikorra lesz forgalomban Magyarországon? Www.Playdome.hu/hirek/37507/megjelent-a-razer-kraken-7-1-sur round-sound-usb-gamer-headset#hozzaszolasok
Playdome.hu oldaláról
Megjelent a Razer Kraken 7.1 Surround Sound USB gamer headset
Digitális mikrofonnal és alapos testreszabási lehetőségekkel érkezett az új fejhallgató.
2013.08.27. 17:31 | szerző: Dino | kategória: Kütyü
A Razer a Kraken Pro headsetjének alapjaira építkezve készítette el legújabb gamer headsetjét, a Razer Kraken 7.1 USB Surround Sound USB-t. A nevének megfelelően USB-s csatlakozású fejhallgatóban 40 mm-es neodímium hangszórók találhatók, minden hangtartományban kiváló hangzást biztosítva. A térhangzás a Synapse 2.0 szoftver segítségével állítható tetszésünk szerint, hogy minél pontosabban érzékelhessük az irányokat. Profilunkat ráadásul felhőbe képes menteni a rendszer, így máshol is használhatjuk beállításainkat. A fejhallgatóba egy visszatolható digitális mikrofon került. Az omnidirekcionális mikrofon a hagyományos változatoknál jobb hangminőséget biztosít, végén egy kis LED jelzi aktív állapotát, és némító gombot is szereltek rá. A Razer Kraken 7.1 Surround Sound USB headset 99,99 eurós ajánlott áron került az európai boltokba.
A fejhallgató rész főbb technikai paraméterei:
Frekvenciatartomány: 20 Hz-20 kHz
Ellenállás: 32 ohm
Érzékenység 1 kHz-nél: 112 dB
Kimeneti teljesítmény: 30 mW
Csatlakozó: aranyozott USB
Kábel: 2 méteres, fonott
A mikrofon paraméterei:
Frekvenciatartomány: 100 Hz-12 kHz
Érzékenység 1 kHz-nél: -40 dB +/- 4 dB
Jel-zaj arány: 63 dB
köszömöm a választ a tiamat-ra voksoltam csak nem voltam benne nagyon biztos :)
igazából igen a térhangzás miatt kell mert akarok majd venni oculus-t
http://www.youtube.com/watch?v=uzCwczY1jTM
ha szabad és ha nem vagyok tolakodó meg kérdezhetem hogy mi volt a gond a megalodonnal ? hogy mivel nem vagy meg elégedve?
ment a like
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!