Az LG Optimus l7-ről mi a véleményetek? Olyat akarok venni de hallottam róla jót és rosszat is.
Figyelt kérdés
Az érdekelne hogy tényleg olyan gyenge-e az aksija mint ahogy írják.És maga az egész telefonról tapasztalatok. A subway surf az megy rajta?2013. szept. 29. 19:30
1/11 anonim válasza:
az egész telefon gyenge. nem csak az aksija. ha jót akarsz magadnak, akkor többet szánsz telóra és veszel legalább egy 2mag proci,1giga ram-al felvértezett telót
2/11 anonim válasza:
Pont tegnap volt a kezembe egy. Nem ajánlom.
3/11 A kérdező kommentje:
Nekem tetszik. Az tény hogy az aksija gyenge. De ha teljes használat mellet kibír 3-4 órát akkor már jó nekem. Ha egész napot kibírja úgy hogy "használgatom" akkor is jó. Amúgy meg azt mondják hogy jó. És nem szánok rá többet, nem vagyok nagy pénzes műmájer.
2013. szept. 30. 17:01
4/11 anonim válasza:
Nem mindenki pénzes műmájer. a türelem csodákra képes ;)
5/11 anonim válasza:
Nem kell ide pénz, csak ész. Újonnan 40.000Ft egy ilyen. Használtan 30.000. Ennyiért van bőven jobb ajánlat is.
6/11 A kérdező kommentje:
például?
2013. szept. 30. 17:44
7/11 A kérdező kommentje:
az utolsó előtti válaszolónak igaza van, egy kis idő és spórolás megoldja a gondot :)
2013. szept. 30. 17:45
8/11 anonim válasza:
Például:
Ha nem ragaszkodsz az Androidhoz: Nokia Lumia 520
Ha pedig ragaszkodsz: Huawei Ascend Y300
Itt nem a türelmen van a hangsúly, hanem, hogy mint okostelefon nem állja meg a helyét.
9/11 A kérdező kommentje:
És ha egy samsung galaxy ace 2őt vennék? azt néztem, az két magos és majdnem 1 gb ram van benne.
2013. okt. 4. 14:10
10/11 anonim válasza:
Igen a Huawei Ascend Y300 picivel jobb,de ha utánna olvsol,elég sok a negatív vélemény róla,ugyanis a hangszórója halk és ha belülről leporosodik akkor kuka :)
Nekem LG optimus L7-em van,nem egy erőgép,de használható...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!