Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Mekkore a mostanában nagyon...

Kresznerits kérdése:

Mekkore a mostanában nagyon nagynak számító, full hd felbontással rendelkező monitor mostanában és mennyibe kerül?

Figyelt kérdés
nekem egy 22" colos monitorom van de szeretnék venni egy jóval nagyobbat és olvastam interneten, hogy vannak 30-40 colos monitorok is, de sehol nem találtam pontos árat vagy elérhetőséget. Pénzt szívesen áldozok rá de azért nem vetem el az olcsóbb darabokat. Nagyon megköszönném ha valaki tudna ebben a témában segiteni.

2013. szept. 28. 23:18
 1/2 anonim ***** válasza:
Nem tudom, mi lehet a gondod a 22"-os monitoroddal, de ha kicsinek találod a felületet, inkább vegyél hozzá még egyet. 30" méretű kijelző nem praktikus, mivel normális távolságból nézve nem tudod áttekinteni a kijelző tartalmát (messzire rakva meg ugyanott vagy, mintha közelről néznél egy kisebbet). 30"-ra full HD amúgy is kevés (0.5-1m-ről nézve).
2013. szept. 28. 23:33
 2/2 anonim ***** válasza:

40 rugóért már kapsz ipari LCD-t:

[link]

2013. szept. 29. 10:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!