Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » A kérdés az lenne hogy lehet...

A kérdés az lenne hogy lehet Xbox360 slim 4GB ra rácsatlakoztatni 16gb os pendrivot és arra telepíteni játékot? (többi lent)

Figyelt kérdés
Nem olyan rég vásároltam egy Samsung 82 es Led tévét és most szeretnék hozzá vásárolni egy xbox360 slim 4GB os konzolt(eddig sima CRT tv-m volt és ha már vettem egy "komolyabb" tévét ,így dukál hozzá egy konzol :D)és mivel ez 4gb os és halottam arról hogy óvni kell az olvasó fejet ezért rá csatlakoztatnék egy 16gb os pendrivot,ha lehet akkor erre raknék max 2 játékot(több nem is kell)kérdésem az lenne hogy egyáltalán lehet a pendrivera telepíteni játékot vagy sem???!!

2013. szept. 28. 19:20
 1/1 anonim ***** válasza:
Nem lehet csak ha flashelik szerintem.De akkor nem tudsz multizni stb.Amúgy is inkább vegyél 250GB-osat sokkal jobban megéri!Nagy árkülönbség nincsen!
2013. szept. 29. 11:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!