2/9 A kérdező kommentje:
A legfontosabb dolgot kihagytam :D Tabletnél :D
2013. szept. 24. 22:22
3/9 anonim válasza:
Nekem volt egy 1 GHz-es tab-em, Mali 400-as videóchippel. A NOVA 3-an kívül mindent jól vitt. Ha nem játékra kell, akkor pláne elég. :)
4/9 anonim válasza:
Ez kb. nulla információ. Nem az órajeltől lesz jó a proci.
5/9 anonim válasza:
Gondolom van egy vagy több konkrét tablet, amit kiszemeltél, s ezért kérdezed ezt, így egyszerűbb ha azokat linkeled e mellé leírod, hogy mire használnád, mik az elvárásaid, akár a kijelzővel szemben stb. S megmondod mennyi lenne a maximális összeg, amit rászánnál, szóba jöhet-e használt vagy csak új, s így simán megtudjuk mondani neked, hogy érdemes-e bármelyiket is megvenni, ha nem, akkor mit lenne érdemes az adott árban.
7/9 anonim válasza:
Faszt,telefonokban is már 2,2Ghz-es proci van,de az átlag 1.6-tól 1.9Ghz-ig,jah és 4 magos.1Ghz jó de minimum 2 magost
8/9 anonim válasza:
Csuzliba kiváló.Nyulat is lőhetsz vele.
9/9 szalaiga.bor válasza:
Én egy Motorola Xoom-ot használok, 1 ghz-es kétmagos processzorral. Teljesen jó minden feladatra. De ha egymagos, az lehet hogy már egy kicsit vérszegény egy tablethez. Biztos csak akkor lehetsz, ha kipróbálod az adott típust.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!