Kitta89 kérdése:
UPC-nél sokasodni? Normális választ adók IDE!
Figyelt kérdés
Hogy csináljam meg azt, hogy van előfizetésem 2db boxra de szeretnénk még a nappaliban is fogni a csatornákat...milyen kábelt vegyek vagy mit vegyek egyáltalán...Egymástól függetlenül kapcsolhatók majd a csatornák?Mert őróbálkoztam már de ha a szobában váltottam,váltott a kinti tv-n is..hogy megy ez?2013. szept. 23. 11:44
1/3 anonim válasza:
Mivel a csatornák nem a tévén vannak, hanem a boxon, így ahány tévén különbözőt akarsz nézni, annyi box kell.
2/3 anonim válasza:
Analóg tévéid vannak?
Van valamelyikben DVB-C dekóder?
3/3 A kérdező kommentje:
Azt mindjárt gondoltam kedves első, hogy nem a tv-n vannak a csatornák, hanem a boxon!!!
Kedves második: nő vagyok :) nem értem mi az a dvbc...vagy micsoda....2db tv-ről van szó nem led vagy hd tvk...az egyik daewoo...a másik TVG szóval ennyi.épp néztem hogy a tvg-n csak 3 sáv van ahol keres,amikor összekötöttem a kettőt.UHF VHF-H és VHF-L...lehet hogy a kis tv nem képes átvenni a jelet a daewoo boxáról!? Koax kábellel van összekötve a box a TVG-vel.ezt így kell egyébként?
2013. szept. 24. 10:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!