Galaxy s4 en nemnehéz írni a mérete miatt?
Figyelt kérdés
vagy azt megszokom es ugyanolyan konnyu lesz mintha minit vennék?:) szerintetek feketébe vagy fehérbe szebb ? 19/f2013. szept. 20. 12:51
1/7 anonim válasza:
Galaxy s4 az 4,9" az s4 "mini" 4,3 körül van. úgyis hozzászoknál, a mini se mini ha azt nézzük, hogy vannak 3"-4" telefonok . Én fehéret vennék , szerintem jobban néz ki az egész készülék, ha fehér.
2/7 A kérdező kommentje:
koszi a választ! a fehér nemkoszolódik hama egyébként?
2013. szept. 20. 13:10
3/7 anonim válasza:
Erről fogalmam sincs, valahol azt írják a fekete gyűjti jobban a koszt, valahol meg az ellenkezőjét.
Annyitól nem lesz retkes, ha zsebedben van, és fogdosod, max ha közben vakolsz, vagy cementes zsákokat cipelsz, és úgy nyúlsz hozzá :D . De ezt feltételezem nem tennéd xD
4/7 A kérdező kommentje:
azigaz:) nekem eddig mindig fekete galaxym volt es megvoltam elégedve vele:) csak most gondolkozok hogy melyik legyen..
2013. szept. 20. 13:18
5/7 anonim válasza:
hát s4 mini-t azért nem venném, pláne az s4-hez képest, mert sokkal alacsonyabb a felbontása, és nem olyan erős a hardvere sem(gondolom nem is fog jönni rá addig frissítés mint a nagytesóra)
6/7 A kérdező kommentje:
Egyébként én szlovakiai vagyok és kiveszek Orange ba egy galaxy s4 et...akkor arra a frissitest csak akkor tudom letolteni mikor orange kiadja rá vagy akármikor amikor kiadták hivatalosan? mert ios 7et mindenki letoltotte amin kijott ugyanigy van androidba?
2013. szept. 20. 13:38
7/7 anonim válasza:
ugyanúgy. ha már kiadták a készülékre akkor az azt jelenti, hogy kiadták
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!