Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Érdemes megvenni egy PS3-at a...

Érdemes megvenni egy PS3-at a GTA V miatt?

Figyelt kérdés
Erősen gondolkozok, hogy vegyek egy PS3-at, mivel, ha PC-re ki is adják egyáltalán, tuti csak jövőre..:/ Megéri szerintetek? Vagy már akkor inkább PS4?? A PS4-től csak azért parázok, mert olvastam hogy az elődje is sok hibával jött ki...Ti mit tennétek a helyemben??

2013. szept. 20. 09:29
 1/7 anonim ***** válasza:
20%

Nem.

Hatalmas baromság egy játék miatt egy komplett konzolt venni.

(Fõleg, hogy a GTA játékok nem is túl nagy durranások)

2013. szept. 20. 09:33
 2/7 anonim ***** válasza:
63%

lol "nem nagy durranások" LOL év vicce...

Mondjuk annyiban egyetértek veled hogy 1game miatt felesleges konzol...

Én a helyedbe megvenném a ps3at de csak akkor ha több game is érdekelni fog azért hogy 1et megveszel kijátszod azt eladod nem éri meg

2013. szept. 20. 10:20
 3/7 anonim válasza:
használt ps3 pár játékkal esetleg egy jail breakkel
2013. szept. 24. 22:23
 4/7 A kérdező kommentje:
cfw-s ps3 slimet vennék minimum 250gb tárhellyel.. találtam "olcsón" 30-55k közöttieket, szerintetek megéri??
2013. szept. 24. 23:19
 5/7 anonim ***** válasza:
ha slim igen de 250gb nem original vinyó benne.
2013. szept. 25. 11:57
 6/7 A kérdező kommentje:
Jaja azt tudom:)
2013. szept. 25. 13:06
 7/7 anonim válasza:
Ha még érdekel, nekem van 320gb-os, fekete, kb egy éve vettem, tökéletes állapotban, egy karc sincs rajta, csomagolással és összes gyári kiegészítőjével, kedvező áron. Plusz még vannak hozzá dolgok, szóval ha érdekel, akkor megírom neked azokat. Van sok eladó játékom is áron alul, plusz a GTA V is megvan szóval azzal együtt is kérheted. Én csak azért szeretném eladni, mert be szeretnék majd fektetni PS4 konzolba, és addig össze szeretném gyűjteni rá a pénzt.
2013. szept. 29. 20:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!