Xbox vezeték nélküli joystick kábel?
A kábel arra szolgál hogy az akkumulátort, vagy ha ugy tetszik akkor a kontrollert áram alá helyezi, de ettől még vezeték nélküli technologiát használ. Én ugy oldottam meg, hogy egy régi pc egér kábelét levágtam és a kontroller hátoldalán (ahol az elemek találhatók) azokra a rugokra rátekertem a piros és a fekete kábelt ( + - ) és az usb-t bedugtam a boxba, igy áram alá helyezve a kontrollert!
Figyelem: fontos, hogy ha netán ezt a megoldást választod NEHOGY, ismétlem, NEHOGY RAKJÁL ELEMEKET A KONTROLLERBE, mert azok fél óra után felrobbannak!
Másik dolog: (nálam igy volt) csak a fekete kontroller mükődik, ha ezt a modszert választod, valamiért a fehér (többel is probáltam) nem mükődik, vagyis nem kapcsolodik a boxhoz, csak villog a kontroller.
Ui: én azért ezt használom, mert szerintem lehuzás 6000Ft-ért "egy usb kábelt" venni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!