PS3-at akarok használtan venni, mire figyeljek oda?
Figyelt kérdés
Sziasztok! PS3-at szeretnék vásárolni használtan, de még sosem volt konzolom. Nem nagyon tudom hogy megy ez, szoftverileg hardverileg.. jó vagyok az ilyen dolgokban, hamar belejövök, de abszolút nem tudom, hogy milyen hibák, típushibák fordulhatnak elő, hány GB-osnak kell lennie stb... Köszi!2013. szept. 17. 19:02
1/7 anonim válasza:
Ne vegyél használtan. Lehet másnap cseréltetheted benne az olvasó fejet,mert nem tudhatod mennyit játszottak vele.
2/7 anonim válasza:
Hát, én is inkább az újat ajánlanám, ma már azért megendedhető áron vann, de amúgy: Gép legalább Slim típusú legyen, merevlemezzel (amit adtak hozzá). Controller ne legyen agyonhasználva. Ha a gép karcos, ott már baj van.
3/7 anonim válasza:
Az egyetlen, amire figyelj, hogy slim legyen. Aztán vásárlás előtt próbáld ki, ha bekapcsol, nem ad ki furcsa hangokat, nem kerreg, akkor később sem lesz vele baj.
4/7 A kérdező kommentje:
És most nézem, már van olyan is hogy super slim? Tehát már 3 fajta ps3 van oO?
2013. szept. 17. 23:12
5/7 anonim válasza:
4 fajta ps3 van:
1000 fat törhető
2000 slim törhető
3000 slim nemtörhető
4000 superslim nemtörhető
6/7 anonim válasza:
Fat gépet ne vegyél.
Ha törni akarod akkor 2000-slimet keress... [ezt már csak használtan kapod]
Amire figyelj hogy játsz vele 30perc 1 órát nézd meg milyen hangja van ha zúg mint állat ne vedd meg.
7/7 A kérdező kommentje:
Köszi! Egy kérdésem lenne még, sima monitorra rá lehet valahogy kötni? egy Syncmaster 930BF.. csak a szokásos monitor kimenete van, a csavaros kék végű kábel.
2013. szept. 18. 16:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!