Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Ha egy tabletnak 10500 mAh az...

Ha egy tabletnak 10500 mAh az akkumulátor kapacitása akkor az meddig bírja? (időben)

Figyelt kérdés
Kinéztem egy tabletet magamnak. Az akkumulátor kapacitásnál az írja hogy 10500 mAh de az nem tudom hogy hány óra. Kérlek segítsetek. Amúgy ha segít akkor a tipusa Li-Pol.

2013. szept. 17. 14:54
 1/3 anonim ***** válasza:

Jobb lett volna, ha a tablet típusát adod meg. :)

10500 mAh elég bika akksi. Ezzel órákig kell tudni mennie a táblásnak.

A használati idő nagymértékben függ, h az alatt milyen tevékenységet végzel a géppel. Ha csak várja, h hozzáérj, akkor tovább bírja. Ha videot nézel, akkor pedig nem olyan sokáig. Video alatt pörögnek a bitek, dolgozik a VGA, a hang. Szóval minden.

2013. szept. 18. 14:06
 2/3 anonim ***** válasza:
Az enyém 6000 és 4-5 óráig bírja aksiról, ha folyamatosan piszkálom vagy filmet nézek stb.
2013. szept. 18. 16:42
 3/3 A kérdező kommentje:
Rendben. Ebből ki tudom számítani. Köszönöm mindenkinek.
2013. szept. 18. 16:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!