Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Mennyire reális egy használt,...

Mennyire reális egy használt, de még garanciás PS3-ért ez az ár?

Figyelt kérdés
Találtam egy hirdetést a neten, amiben 35 ezer forintért árulnak egy még garanciás PS3-at, 10 játékkal, kontrollerrel, minden csatlakozójával, alig használt állapotban. Ez valami átverés lehet, vagy szoktak ilyen olcsón ajánlani ilyen állapotú PS3-at? Nem a Vaterán találtam, tehát nem tudok értékeléseket nézni az eladóról, és még telefonszám sincsen kiírva. Mit gondoltok, megéri felvennem vele a kapcsolatot, vagy ez csak egy átverés lehet?

2013. szept. 17. 13:19
 1/6 TaKy99 ***** válasza:

Ez ilyen áron átverésnek néz ki.

Használtan csak az alapgép egy kontrollerrel játék nélkül 40-45 ezer-be kerül.

Ha mégis érdekel, ezt az üzletet csak személyesen bonyolítsd le. Előreutalást semmiképpen.

2013. szept. 18. 08:27
 2/6 anonim ***** válasza:
Attól függ mi van ha flashelt fat gép? akkor lehet rajta 10 game és az ára reális mivel fat gép nem kell senkinek
2013. szept. 18. 09:22
 3/6 TaKy99 ***** válasza:

Abból indultam ki, hogy azt írta, hogy "még garanciális PS3-at"

SZVSZ SuperSlimről van szó. Fatot vagy Slimet nem nagyon fogsz találni garanciával, max, ha egy jó fej kereskedő az általa árult használtra bevállal max 30 napot... :)

2013. szept. 18. 14:51
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Végül elálltam a vételtől, mert nem akart belemenni a személyes átvételbe. Kérni szerettem volna több képet is a PS3-ról, de azt sem küldött, és mindenképpen előre utalást akart. Innen nézve tutira kamu, én meg nem vagyok hülye, hogy kidobjam a pénzt az ablakon.
2013. szept. 19. 14:07
 5/6 TaKy99 ***** válasza:
SZVSZ A leírtak alapján jól döntöttél!
2013. szept. 20. 09:57
 6/6 anonim ***** válasza:
szerintem is általában ha nem akarják a személyes átvételt akkor tuti kamu szerintem jelentsd be az oldalon
2013. szept. 20. 10:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!