Vodafone készülék biztosítás hogyan működik?
Figyelt kérdés
Tavaly vásároltam a vodafone-nál egy Samsung Galaxy S3-t 2 év hűségnyilatkozattal ( a telefon törlesztő részlete már lejárt)és nem régiben le ejtettem és a hátlapjánál nagyon recseg, és a sarkán is kapott egy nagy ütést, ha én most be viszem akkor csak S3-ra cseréltethetem ki vagy más telefonra is pl.S4-re. Én úgy tudom, hogy amilyen árban vásároltad a készüléket olyan árban lehet választani egy új készüléket egy minimális ön erő befizetésével. Nekem extra biztosítás csomag van rajta és mikor vettem akkor 289 000Ft-t volt a telfon (annyi is van a szerződésben). A másik kérdésem meg az, hogy ha egy S4-re ki cserélik akkor újból azt is törlesztenem kell vagy azt már nem mivel már lefizettem az S3-t?2013. szept. 15. 13:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!