Xbox frissítés? SŰRGŐS!

Figyelt kérdés
Kiírtam xboxra (lt 2.00) egy játékot. És azt írja ki amikor rámegyek, hogy play, hogy update required, do you wanna update? Yes, no. Szóval hogyha leupdatelem, akkor elmegy a flash? Mert a pali ahol vettük a gépet azt mondta még régen, hogy le lehet updatelni de csak akkor ha nincs benne a cd. De most megint kéri, de most csak akkor, ha betesem a játékot amit kiírtam (Assassin's Creed 3). Ha rámegyek az update-re akkor menni fog a játék, vagy elmegy a flashem vagy elromlik a gép? Trollok kíméjletek légyszi!

2013. szept. 13. 15:51
 1/1 anonim válasza:
ha jol tudom a kiseb frissítéseknél nem megy el a flash, de sztem attol függ h hányas a dash, ami most van rajta, és ami lesz ha frissíted.
2013. szept. 14. 17:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!