Nintendo Wii jó vétel?
Szeretnék egyet venni, viszont azt nem tudom, ki lehet chipeltetni? Mert a játékok isszonyat drágák hozzá :S
Viszont nagyon tetszik az irányítása főleg az miatt akarom , meg lehet vele netezni is.
Mivel flashelhetősége játssza nálad a fő szempontot, akkor én a következőt ajánlom:
Wii
Nem vagyok Wii fan, nincs wii-m, de állítólag ki lehet ütni, viszont a különböző irányító eszközökért ugyanúgy fizetned kell.
Xbox 360
Szintén flashelhető, utána nem kell játékra pénzt kiadnod. Xbox-ra is lesz az ún. Natal, ami kb. ugyanolyan, mint a Wii irányítója.
Szóval összességében: ha a tv előtt akarsz ugrándozni, mókás játékokat játszani vele és a különböző kiegészítőkkel elütni az idődet, akkor a Wii-t vedd!
Ha egy erősebb konzolra vágysz, és pl. CoD-ozni, GTA-zni stb. akarsz könnyedén, akkor a 360 a neked való.
Én a helyedben az utóbbi mellett döntenék, mivel úgyis lesz rá Natal. Nekem mondjuk PS3-mam van, de ha nem lenne és választanom kéne a 2 gép közül, a boxot venném:)
(Persze a Wii is jó cucc, de a box szerintem jobb nála)
hm... most eléggé meginogtam, még utánaolvasok, lehet h xbox lesz belőle :D
azt nem tudjátok az xboxon lehet netezni? illetve ha tört egy játék attól lehet multiba játszani? a neten?
Ha csúcs grafika, és az akció játékokat szereted többnyire: X-box 360
Ha csúcs grafika és adsz a modern technológiára(3D,Blu Ray), akkor Ps3!
Ha nem érdekel a csúcs grafika, és nem szereted a lövöldözős játékokat(persze itt is van ), ha nem annál inkább a sport,parti, ügyességi, társasági játékokat, akkor Wii. Ha meg szereted a NINTENDO játékait, akkor is..
És vannak hozzá kiegészítők, amik még élvezetesebbé teszik a játékot: Pisztoly, teniszütő, ping pong ütő , horgászbot stb....
Üdv
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!