Milyen olcsóbb fajta tableten menne a modern combat vaslamelyik része?
Akármelyiken, amelyikben nem armv6 vagy gyengébb proci van és Adreno200 gpu, vagy annál újabb.
Ez amúgy jó pár éves hardver, amit leírtam, de a mocsok gyártók szeretik eladni a maradék példányokat is, szóval ha ennél újabb, akkor menni fog (maxon persze nem) szépen! ;)
A gyors válaszokért köszönetem.
Sajnos tablethez abszolút nem konyítok, soha nem volt még.
(A netet használom asztali gépről állandó kábelnet,laptopról usb modem stick használatával, és egy (nem okos)de érintőképernyős mobiltelefonról is.DE megveszem a tabletet akkor azon egyből fogható a net nem kell előfizetni?Van az "asztali" net megvan osztva másik gépre is, vezeték nélküli kapcsolattal(router segítségével)Van ilyen kis antenna is a megosztott gépnél.Tehát ezen a helyen pl az is venné a jelet?Érzem, hogy hülyeséget kérdezek, de akkoris felteszem:Dtablet pcm nem volt még.
Az általatok említett hardvereknek utána nézek.Vagy esetleg tudok bemásolni kinézett típusokból, hogy melyik lenne okés az ilyen értelmesebb gémekhez (is)
bocs a dupláért.
..Aki az arm6 nál jobbat mondta..
Szóval utánanéztem kicsit 20-30 ezer között találtam egy árban nekem megfelelőt
Az ARM 6 nál ez jobbnak számít gondolom"CPU: RK2928 ARM Cortex-A9 1.5GHz"-valamint 1 gb memória van benne, tehát ez már nem a leggagyibb kategória, bár szintén elég olcsó 23 vagy 24 asszem.
A gpu-t amit írtál nem tudom mi, nem találtam a tablet műszaki leírásában ilyet feltüntetve.
GPU-t megmondom neked, az RK2928-hoz Vivante GC800 GPU párosul, szal az van benne. Mondjuk úgy, hogy nem jó! Arra, amire szeretnéd használni, kevés. Mondom, a minimum az RK3066, ill. legalább olyan két magos, amiben Mali400MP4 (quad core) GPU van! Higgy nekem (nekünk), hogy Magyarországon, magyar boltból 30 alatt nem kapod meg azt, amit szeretnél! Legolcsóbb erre a célra a Pertigio Multipad 7 HD, de ennek is borzalmas a kijelzője, mivel TN paneles, a betekintési szög kb. 20 fok, szal csak szemből nézhető, oldalról nézve szürkül. Belső memória csak 8GB (játékok telepítésére csak ezt tudod használni) így ennyi helyed van össz-vissz játékra, programokra.
Igen! Minden tabletben van wifi, így ahol elérhető wifi, ott tudsz böngészni a tablettel, mivel nálad van wifis router a házban, így ott is használható. Vannak 3G, 4G képes tabletek, ezekbe sim kártyát is tudsz rakni, így mobilinternetet is tudsz használni.
nagyon köszi, kimerítő válasz!Mindkét kommentemre megkaptam.
Elhiszem én, elhiheted, mivel vitázni sem tudok ebben az ügyben:)
Ez a prestigio multi 7 hd valóban 30 körüli, 28 ezer.Hát nem tudom, nehéz döntés:)
Valamiért ragaszkodtam volna a max 20-30 közötti összeghez:)
De gondoltam, hogy egy ilyen szintű fpshez azért komolyabb gép kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!