Genius Twinwheel 900FF vélemény?
Milyen kormány? Megéri megvenni? Mennyire megbízható?
Omsi-hoz használnám.
Én is pont ugyan ezt a kormányt használom már lassan 1éve és én is pontosan az OMSI-hoz és persze az ETS2-re.
Igen érdemes megvenni, mert az egyik legjobbnak mondható legolcsóbb ami 900°-os kormány. A megbízhatóságról meg annyit, hogy mennyire agresszíven vezetsz. Nálam még most is működik kiválóan. Ajánlom. Bár sokaknak nem jött be a kormány, mert azt mondták, hogy nem bír ki 3hónapnál többet. Pedig Én naponta 2órát használom. És ráadásul olcsó is.
Nagyon-nagyon köszönöm!
Ment a zöld pacsi :D
Igen, én igazából nem is próbáltam át állítani szerintem sem lehet. De hisz szimulátorokhoz pont ez a jó a 900fokos :)
Hibát nem tapasztaltam eddig, remélem nem is fogok.. Mondjuk a sebességváltót megcsinálhatták volna valósághűbben is.. de attól elszámítva nagyon jó és megbízható. De mondjuk a Logitech G27es kormányt nem előzi le, de én azért nem adok ki 80.000Ft.-ot :3
Hali!
Megrendelted már azóta?
És, ha igen akkor hol?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!