Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » S. O. S. Lehet hogy rosszat...

S. O. S. Lehet hogy rosszat vettem? :O

Figyelt kérdés
S.O.S. Vettem ma egy nyomtató/fénymásoló/scannel-őt, de egy kurta angol szavacskán kívűl semmi arra utalót nem találtam hogy ez tudna scannelni is :O Pedig csak ezért vettem meg. A típusa epson stylus sx205 , ez akkor tud vagy sem scannelni?? :(és ha igen hogyan? nem értem, segítség
2009. nov. 3. 20:10
 1/3 anonim válasza:
100%
elvileg van scanner funkciója. Feltelepítetted a szoftverét is? Mert annak kellene vezérelnie a beolvasást.
2009. nov. 3. 20:13
 2/3 anonim válasza:
100%

Szia, a sx205 tud scannelni, szerintem próbáld meg felülről a 3. gombbal.

Ha így nem okés, elvileg telepítened kellett a számítógépedre, kell egy menünek lennie a sx205-höz.

Nyitsd meg, ott fel kell kínálnia a lehetőségeket, válaszd ki a lapolvasást és működnie kell.

Sok sikert!

2009. nov. 3. 20:16
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszike :) Arik vagytok
2009. nov. 3. 20:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!