Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » PlayStation 3 vagy Xbox360?...

PlayStation 3 vagy Xbox360? (további szempontok alább)

Figyelt kérdés

Csak hetedik generációs konzol jöhet szóba és azokból is csak ez a kettő. Melyiket válasszam? Nézőpontok:

Hardver teljesítmény;

Backup;

Idő (jó pár évig nem váltanék feljebb);

Játék választék;

Eddig mindig PS-em volt, szóval PS3 előnyben van. Szerintetek?

2013. szept. 10. 14:18
 1/3 anonim ***** válasza:

Nekem PS3van így többnyire erről tudok nyilatkozni.

hardver: PS erősebb

Backup: Ps-emen eddig nem volt gond, Ha van PS+ előfizud kapsz online tárhelyet is ahova backupolhatsz, ha nincs usb-n simán megy.

Idő: A Sony azt nyilatkozta a ps4 bejelentésekor, hogy a PS3 továbbra is futni fog a PS4 és a Vita mellett. Nem vezetik ki. Tehát várhatóak rá új játékok is.

Választék: Mindkettőre rengeteg játék van.

2013. szept. 10. 14:31
 2/3 anonim ***** válasza:
Nekem xboxom van és két éve használom valamiért ez idő alatt előjött benne egy zúgó hang nem hangos de észrevehető ennyi hibát találtam benne ja és ez a hiba nem csak nálam jelentkezett.Ajánlom az xboxot én nagyon szeretem és a controller ezerszer kényelmesebbb mint a ps.
2013. szept. 10. 15:03
 3/3 anonim ***** válasza:

A PS3-nak csak a CPU-ja erősebb.

Az Xbox360 GPU-ja (Ati Custom R520 Clocked@500Mhz) Unified Shader Core,48 Unified Pipelins,Shader Model 3.0,10MB eDRAM Framebuffer, 512MB 700MHZ GDDR3RAM 500Million Triangle/sec.

A PS3 GPU-ja (Nvidia Custom G70 Clocked@500Mhz)Dedicated Shader Core 24pixel pipelines 8vertex pipelines Shader model 3.0 256mb 700MHZ GDD3RAM 256mb 3.2Ghz XDR Ram.

Ezért szebbek a multiplatform game-k Xbox360-on + a látótávolság is nagyobb egy adott játéknál.

Mindkét konzol támogatott lesz 2016-ig itt láthatod a készülő game-kat (persze ez még változhat).

[link]

pl.

http://www.youtube.com/watch?v=Q1u77Hk30UQ

http://www.youtube.com/watch?v=QuOBSSabBU0

Ami a lényeg egyik géppel sem jársz rosszul minkét gép kitűnő játékélményt biztosít tulajdonosának. (nekem mindkettő van(Xbox360,PS3) bár 95-től PS gépeim voltak,de ebben a generációban nálam az Xbox360 a nyerő).

2013. szept. 10. 16:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!