Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Mit gondoltok az acer aspire...

Jackson666 kérdése:

Mit gondoltok az acer aspire notebook-okról?

Figyelt kérdés
aki mostanába vett acer notebookot az megvan vele elégedve?ha nem akkor irjatok le miért én most vettem egy acer aspire v3 471 g-t abból is a 8 giga ram 2 giga videókártya intel core i5 processzor van benne 750 giga vinyó.még nembontottam fel.csak délután fogom de remélem jó kis gép.
2013. szept. 10. 12:29
 1/4 anonim ***** válasza:

Úgy rossz ahogy van, szerintem dobd ki......:)

Nem előtte lett volna értelme ennek a kérdésnek?

2013. szept. 10. 12:54
 2/4 A kérdező kommentje:
nemértem miért szar akkor nemárulnák ilyen drágán ezt a márkát .
2013. szept. 10. 13:00
 3/4 anonim ***** válasza:
Igazából fogalmam sincs milyen, gondolom olyan, mint bármely más márkásabb, erős gép. Csak azt gondolom, hogy vásárlás előtt kellett volna rákérdezni. Ha most írnák itt sorban, hogy másikat kellett volna, akkor visszaküldöd? Vagy ha dicsérik, attól még jobb lesz?
2013. szept. 10. 14:01
 4/4 pinkpancser ***** válasza:
Majd használat közben kiderül milyen. Viszont igen sok acer volt már nálam javításon/bontáson és ez nem lehet véletlen. Szóval érdemes befizetni a garancia hosszabbításra...
2013. szept. 10. 15:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!