Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Milyen lehet ez a hangfalszett...

Milyen lehet ez a hangfalszett? (bővebben lentebb)

Figyelt kérdés
Van egy Genius hangszórópárom, de ha kicsit felhangosítom, nem lesz valami jó a hangja. Kiderült, hogy 2x0,5 W(!) a teljesítménye. Az Intersparos újságban olvastam, hogya Sencor SPS700 most csak 2.500Ft, máshol 4-5ezerért láttam. 2x2W+4W a mélynyomó. Ez jó hangot fog kiadni? És az ára jó?
2009. nov. 3. 14:29
 1/8 anonim ***** válasza:
anyiért nem rosz!én megvenném!de ne számits nagy mélyekre!!szerintem kb 1x1 +2watt
2009. nov. 3. 16:09
 2/8 A kérdező kommentje:
kép: [link]
2009. nov. 3. 16:18
 3/8 anonim ***** válasza:
Én ilyen noname sz@rt biztos nem vennék, főleg nem 2.1.-be. Általában ezekkel az a baj, hogy a mélynyomó teljesen elnyomja a két kis teljesítményű hangfalat, nagyon hangerőn pedig berecseg. Ajánlom a Genius hangfalakat mert olcsók és nagyon szépen szólnak!
2009. nov. 3. 16:39
 4/8 A kérdező kommentje:
azért nem ilyen "nevesincs" gyártó. csinálnak dvd-lejátszót, dvd-lejátszót, plazma/lcd tévét, házimozik, szintetizátort, autósrádiót (pl.:GPS navigációs autórádió beépített 4" –os érintőképernyős LCD kijelzővel!!!), meg pénztárgép, szótárgép, számológép, mikró, vasaló, mérleg, bébiőr.......
2009. nov. 4. 13:26
 5/8 A kérdező kommentje:
bocs, az egyik dvd-lejátszó helyett mikrohifit és mp4-et akartam :)
2009. nov. 4. 13:27
 6/8 anonim válasza:
Gáztűzhelyet nem csinálnak?:K
2009. nov. 24. 15:44
 7/8 A kérdező kommentje:
azt nem. de most miért? a samsung is csinál gáztűzhelyet, mosógépet, és amellett tévét, házimozit, mobilokat gyárt. ne gyere nekem ezekkel
2009. nov. 25. 13:22
 8/8 A kérdező kommentje:
egyébként megvettem, a basszus is elég jó (tiszta szélerőmű), jól is szól, szal megéri
2009. nov. 25. 13:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!