Vigyem vissza a boltba?
Figyelt kérdés
Vettem egy új headsetet, mert a régi elromlott... de nem passzol normálisan a fülemre, ezért nem adja vissza teljes hangerőn, amit kéne :/ Mindenhogy lecsúszik kicsit.
Lehet ezzel kezdeni valamit, vagy vigyem vissza?
2013. szept. 9. 15:51
1/14 anonim válasza:
vidd vissza és ne hidd el az olyan baromságokat, hogy nem adnak helyette.
2/14 anonim válasza:
Celluxozd oda. :D
Egyébként ez a lehetőség pont azért áll fenn, hogyha nem jó amit vettél, akkor visszavidd.
3/14 anonim válasza:
3 napon belül elvileg kicserélik vagy adnak másikat vagy visszaadják az árát. szóval vidd vissza nyugodtan.
4/14 A kérdező kommentje:
Az zavar csak, hogy a mikrofon meg eléggé tiszta hangot vesz fel, sokkal jobb, mint a korábbi headseté... ha meg lecserélem más típusra, akkor lehet szarabb lesz a mikrofon :/
2013. szept. 9. 15:54
6/14 anonim válasza:
Miből gondoltad, hogy ezt ebbe a kategóriába kell írni?
De hogy ne Offoljak: Igen, vidd vissza, ha nincs semmi baja levásárolhatod az árát.
7/14 anonim válasza:
Vidd vissza.
Utólag ezen fogsz rágódni,hogy vissza kellett volna vinni.
8/14 A kérdező kommentje:
Na és mit mondjak? Őszintén, hogy nem passzol a fejemre? :D Nem mondják, hogy emiatt nem lehet visszavinni?
2013. szept. 9. 16:00
9/14 anonim válasza:
Nekem még nem volt ilyen problémám, de valószínűleg, ha ezt egy elektronikai boltban vetted, akkor ki tudod cserélni abban az árkategóriában. Az, hogy nem jó rád ugyan úgy egy probléma, mintha rossz lenne. Aztán ki tudja, lehet, hogy hülyeséget beszélek, de egy próbát csak megér. :D
10/14 A kérdező kommentje:
Media Marktban vettem.
2013. szept. 9. 16:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!