Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » 1 hangszóróval lehet zenét...

BalaZS7 kérdése:

1 hangszóróval lehet zenét hallgatni? Lent

Figyelt kérdés
arra lennék kíváncsi h be lehetne kötni 1et úgy hogy szóljon,és ha igen hogy? mi kell hozzá? hol találok olyat?(ami kell majd hozzá)

2013. szept. 4. 20:36
1 2
 1/13 anonim válasza:
mono hangszórónak hívjuk, és a régebbi tvkbe, rádiókba, sőt egész az autórádiók kezdeti fázisában is csak 1 hangszóró volt. Milyen hangszóróról lenne szó? mert pl ha csak egy mélysugárzó, vagy csak magas, sokra nem mész vele, szólni fog, de elég élvezhetetlen lesz :) hova akarod bekötni? milyen eszközre, és milyen csatlakozóra? 3,5es jackre létezik külön mono csatlakozó, irj bővebb infókat h segíteni tudjunk:)
2013. szept. 4. 20:46
 2/13 A kérdező kommentje:

Juuj....:D meg kell mondjam nem naon értek ehhez...

de egy kicsit régebbi hangfalat dobott ki anyu egy olyan kissebb teljesítményűt. kb ilyesmit:

[link]

kicsikét erősebbet.... de csak az 1 iket tudtam megmenteni amit meg hibátlanul.

2013. szept. 4. 20:58
 3/13 anonim válasza:
és melyiket tudtad megmenteni? ezt meglehet csinálni persze, h csak egyik szoljon, persze tényleg nincs nagy hanghatása, se nem épp szépen szól, de használható. amelyikben van a kapcsoló, és hangerőszabályzó az van meg? mert ha a másik, ahhoz kelleni fog egy erősitő is, ami ugyanis a kapcsolós felébe van beépítve
2013. szept. 4. 21:01
 4/13 A kérdező kommentje:
jah és azt szeretném "szóra bírni" ha ez lehetséges. a számítógépen akarnám viszont nincs meg a hangerő "tekerője" ésa végén a dugó se. Jah és a burkolat sincs rajta az baj? Nem fog megrázni? :D
2013. szept. 4. 21:02
 5/13 A kérdező kommentje:

háth szerintem pont a sima van meg...megnéztem és

csak annyi van hogy 1kis fehér lapocska amihez hozzá van heggesztve a vezeték és plusz minusz. jelzés van rajta.

2013. szept. 4. 21:07
 6/13 anonim ***** válasza:

Hali

Szerintem így nincs sok értelme, aktív hangfalpárt ajánlok neked :

[link]

2013. szept. 4. 21:09
 7/13 A kérdező kommentje:
és (csak kíváncsiságból) de azt meg lehetne h 1 erősebbet és 1 gyengébbet kötünk öszze? mi lenne az eredmény?
2013. szept. 4. 21:10
 8/13 anonim válasza:
sajnos akkor azzal sokra nem fogsz menni, kellene hozzá egy erősítő, h megtudjon szólalni, rádióra, vagy vmire rá lehet kötni amibe van erősítő, de egymagába gépre sajnos nem, valamihez biztos jó lesz egyszer, de annyit nem ér egy ilyen hangszoró, h vegyél hozzá erősítőt, annak az árából már kapsz ilyet újat :/
2013. szept. 4. 21:14
 9/13 A kérdező kommentje:

köszönöm de nem tervezek hangfalat venni csak tudni szerettem volna h meg lehet e csinálni.de azért köszönöm Mindenkinek

És. ha igy hang erő "állító"nélkűl dugnám be akk maxon szólna?

2013. szept. 4. 21:15
 10/13 anonim válasza:
hogyérted az erősebb gyengébb összekötést? a gyengébb hamarabb torzulna, rosszul szolna az egész, nem ugyanabba a frekvenciatartományban mozognak lehet a hanfalak, valamint ha erőssebb az erősítő jóval mint a kisebb hangfal, akkor kib*szná a kicsit
2013. szept. 4. 21:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!