Tudnátok ajánlani egy erős tabletet?
100.000 Ft környékén gondolkoztam. Olyan kéne amiben erős proci van és 2Gb ram.( Nem muszály 2 giga ram, de azért vigye az új játékokat.) Főleg játékra használnám, filmnézésre, world használatára. Nem kell ,hogy nagy legyen. Elég a 7,8 esteleg 9 colos. (Nem baj ha ezeknél nagyobb.) Főleg Asus vagy Acer-ek tetszenek. Csak azok közül is melyik a legjobb ebben az árkategóriában?
Köszönöm a segítséget előre is.
Új Nexus 7-et ajánlanám, bár ez talán kisebb, mint amit írtál.
Egyébként ne várj el Word-del való 100% kompatibilitást, máshogy fognak kinézni a Word-del készült dokumentumok a tableten, és amit te csinálsz, az sem úgy fog kinézni egy MS Word-ben, ahogy megszerkesztetted.
A world el kapcsolatosan nem az a fontos, csak hogy tanulni tudjak. (nem kellenek clipart-ok meg stb.) Csak szöveg kell.
Asus MeMo pad-ra is gondoltam. A Nexus vagy a MeMo pad erősebb ?
A Nexus-t össze lehet kötni pendrive-al? Van egy olyan kábel (nem tudom a nevét) aminek az eggyik fele microUsb a másik pedig USB bemenet. Ezel felismeri a Nexus a pedrive-t vagy a külső meghajtót?
Mert a Nexus 7 nagyon jó lenne számomra.
:D Ha a torrent miatt kell a bővíthetőség, akkor megkönnyítem a dolgodat. Ne torrentezz tablettel! 1. a microSD kártyáknak beleértve a tabletbe építettet, azaz az internal SD-t megvan az írási száma, hogy hányszor lehet törölni rajta az állományokat, majd ismét "ráírni". 2. Ha nagyobb cuccokat töltesz le, s hát miért ne tennéd ezt, hisz mondtad is, a 32 giga kevés, az nyilvánvalóan időigényes folyamat gyors net mellett is, ezzel az akkut jelentősen igénybe veszed, sűrűben merül le, sűrűbben kell tölteni, így az akkuhasználat az átlagnál nagyobb, ezzel együtt az amortizáció is, magyarul előbb vethetsz keresztet az akkura.
3. Androidon a torrentezés eléggé igénybe veszi a hardvert ha fut a kliens. Jó hardver mellett is esélyes a lagolás, ha ezen felül más feladatot is kiadsz neki, akár játék, akár böngészés stb.
Rendben , Köszönöm a válaszodat. Olyan kimondottan nagy dolgot nem szeretnék letölteni. Inkább xvid filmeket. De ha azt mondod ,hogy ez hamarabb gajra vágja az aksit akkor leteszek róla. Mert igazából a letöltés kb. 5 perc , csak seedelni is kell.
De ezen kívül , meg lehet oldani ,hogy ilyen kábellel [link] (OTG) felismerje a penrive-t ? Már mint ,hogy tudjak fájlokat rakni a tabletre , és a penrive-re.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!