Németország ki hozztuk a UPC-t és olyan problémánk van hogy nem mutat semmit a jelszint mérő csak 0, miért?
Figyelt kérdés
már androidos programokkal is probáltuk be állitani de nem sok sikerrel mi lehet a baj ? esetleg kell valamit a beltérivel bazseválni ?2013. szept. 2. 23:18
1/7 anonim válasza:
Talán egy kicsit messzire vittétek.
2/7 anonim válasza:
Szemre nem lehet beállitani. Ahhoz műszer kell.
3/7 anonim válasza:
Akkor van esélyed befogni, ha a tányér pont a műhold felé néz. Ahogy nézem, egy Thor műholdat használ a Direct, próbáld megkeresni a neten, hogy ahol vagy, merre kéne állítani, aztán próbálkozz. Nem tudom, jelszintmérő milyen gyorsan reagál, de ha lassan, akkor elég nehéz lesz beállítani.
4/7 _Jessy_ válasza:
Kérdésedből ítélve sanszos a szemmel veréses állítási módszer. Ez nem működőképes, műszerrel kell állítani. Nálam pl. 80cm tányérral a Thor-nál ~0.5-1° eltéréssel még van némileg használható jel. (Utóbbit csak az érzékenység szemléltetésére)
Egy kis segítség: [link]
A térképre karrintva beállíthatod a pozíciódat. Bal oldali kis táblázatban pedig az antenna beállításait nézheted meg.
5/7 anonim válasza:
Esetleg még annyit megpróbálhatsz,hogy ha már volt használva a beltéri thorra és elvan mentve a csatorna lista akkor bekapcsolva az m1-re kapcsolva lassan forgathatod az antennát. Én annak idején igy állitottam át az astráról,de ehhez tudni kell legalább annyit hogy merre keresd.
6/7 anonim válasza:
A férjem is most állította be az antennát..megszenvedett vele (nem ért az ilyenekhez). Itthon be lett állítva a beltéri? Az antennára felszerelték a tükröt a szerelők?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!