Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Miért nem kapcsol be a számító...

Sanko909 kérdése:

Miért nem kapcsol be a számítógépem?

Figyelt kérdés

Próbáltam másik táppal is elindítani, de ugyan az lett az eredmény, nem kapcsol be, viszont elöl a led az világít amint áram alá helyezem a számítógépet!

Lehet, hogy az alaplappal van a baj??

2013. szept. 2. 12:04
 1/10 anonim ***** válasza:

Próbálj lehúzni minden perifériát, HDD, ODD, és max 1db RAM modult hagyjál benne.

Így próbáld meg bekapcsolni. Ha több RAM modulod van, akkor egyenként próbáld élesztgetni. Akár a video kártyát is kiveheted, ha nem alaplapi kártyád van. Legföljebb hangjelzést ad, h nincs video a gépben.

2013. szept. 2. 12:13
 2/10 anonim ***** válasza:
Minden egyéb kártyát is vegyél ki belőle, ha van külön hangkártyád, LAN, WiFi, FireWire, stb.
2013. szept. 2. 12:14
 3/10 A kérdező kommentje:
Már próbáltam a leírtakat is, de ugyan az a probléma! (Köszönöm a gyors válaszokat)
2013. szept. 2. 12:28
 4/10 anonim ***** válasza:
Akkor egy utsó ötlet. Proci csere. A legritkább esetben szokott a proci meghibásodni. 20 év alatt 1 proci hibám volt.
2013. szept. 2. 12:30
 5/10 A kérdező kommentje:
Akkor valószínübb, hogy a proci ment el, és nem az alaplap??
2013. szept. 2. 12:35
 6/10 anonim ***** válasza:
Nagyon kicsi a valószínűsége. Vagy ezt a procit belepróbálod egy ilyet fogadni tudó másik alaplapba, vagy ebbe teszel egy tuti jó procit.
2013. szept. 2. 12:37
 7/10 A kérdező kommentje:
Értem! Megpróbálom! Köszi a segítséget!
2013. szept. 2. 14:13
 8/10 anonim ***** válasza:

Tisztázzuk: ventilátorok forognak vagy nem történik semmi a gomb megnyomása után?

Ha a ventik forognak, de nincs kép, az lehet vga probléma is, sőt igen valószínű.

Ha a ventik sem forognak, akkor vagy zárlatos a házad bekapcsoló gombja (igen gyakori probléma és nagyon kevesen gondolnak rá), vagy az alaplapod halálozott el.

Alaplapon az összes kondit át kell nézni, nem púpos e valamelyik.

2013. szept. 2. 14:18
 9/10 A kérdező kommentje:
Nem forog semmi ventilátor! Ahogy bedugom a tápba a kábelt, abban a pillanatban kigyullad a bekapcsológomb, és nem reagál a nyomkodásra!
2013. szept. 2. 18:59
 10/10 A kérdező kommentje:
Megoldottam, és köszönöm szépen mindenkinek a segítséget! :D
2013. szept. 4. 18:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!